Ernæringsrådgiver

Katrine Freidher Moløkken

Katrine Freidher Moløkken

Bestill time

Les mer

Kine Haugen Dahlen

Kine Haugen Dahlen

Permisjon

Les mer

Katrine Freidher Moløkken

Katrine Freidher Moløkken

Personlig trener

Send e-post

 
Mitt mål som personlig trener er å bidra til å gi deg en bedre helse og en velfungerende kropp. Mitt sterkeste kompetanseområde er styrketrening, og da gjerne i form av å bli sterkere enten det gjelder for hverdagslige gjøremål, eller å få ekstra energi til det du måtte trenge det til. For meg handler trening om å ha et sunt sinn og en sunn kropp.
 
I en travel hverdag vet jeg hvor vanskelig det kan være å finne tid, av den grunn har jeg selv også praktisert effektive helkropps-økter med høy intensitet, og kan her komme med mange gode innspill.
 
Jeg har også 2 års utdannelse i emnet ernæring, hvilket gjør at jeg også kan tilby deg veiledning og eventuelt måltidsplan, etter avtale. Et sunt og variert kosthold i kombinasjon med aktivitet mener jeg er oppskriften på en balansert livsstil.
 
  • Tilbyr personlig trening én til én, og duo-timer
  • Veiledning Ernæring/måltidsplan
Bestill time
Kine Haugen Dahlen

Kine Haugen Dahlen

Ernæringsrådgiver

483 04 930    Send e-post


Et sunt kosthold er viktig for god helse og et godt kosthold gir kroppen riktig ”drivstoff” for å fungere optimalt. 
Som ernæringsrådgiver kan jeg bidra med forebyggende og helsefremmende kostholdsveiledning. Alle kan få råd med sin ernæring enten det gjelder å optimalisere livskvalitet, vektnedgang, vektoppgang, mer energi i en travel hverdag eller å prestere bedre på trening.

Ved individuelle samtaler jobber vi med ernæringsrelaterte utfordringer og kommer sammen frem til løsninger som passer deg og som du føler at du kan mestre. 

I tillegg til en bachelor i ernæring er jeg også utdannet personlig trener som gir en helhetlig kompetanse til god nytte for deg som ønsker å ta kontroll over egen livsstil.

Permisjon