Ernæringsrådgiver

Katrine Freidher Moløkken

Katrine Freidher Moløkken

Bestill time

Les mer

Kine Haugen Dahlen

Kine Haugen Dahlen

Permisjon

Les mer

Katrine Freidher Moløkken

Katrine Freidher Moløkken

Personlig trener

928 45 365    Send e-post

 
Mitt mål som personlig trener er å bidra til å gi deg en bedre helse og en velfungerende kropp. Mitt sterkeste kompetanseområde er styrketrening, og da gjerne i form av å bli sterkere enten det gjelder for hverdagslige gjøremål, eller å få ekstra energi til det du måtte trenge det til. For meg handler trening om å ha et sunt sinn og en sunn kropp.
 
I en travel hverdag vet jeg hvor vanskelig det kan være å finne tid, av den grunn har jeg selv også praktisert effektive helkropps-økter med høy intensitet, og kan her komme med mange gode innspill.
 
Jeg har også 2 års utdannelse i emnet ernæring, hvilket gjør at jeg også kan tilby deg veiledning og eventuelt måltidsplan, etter avtale. Et sunt og variert kosthold i kombinasjon med aktivitet mener jeg er oppskriften på en balansert livsstil.
 
  • Tilbyr personlig trening én til én, og duo-timer
  • Veiledning Ernæring/måltidsplan
Bestill time
Kine Haugen Dahlen

Kine Haugen Dahlen

Ernæringsrådgiver

483 04 930    Send e-post


Et sunt kosthold er viktig for god helse og et godt kosthold gir kroppen riktig ”drivstoff” for å fungere optimalt. 
Som ernæringsrådgiver kan jeg bidra med forebyggende og helsefremmende kostholdsveiledning. Alle kan få råd med sin ernæring enten det gjelder å optimalisere livskvalitet, vektnedgang, vektoppgang, mer energi i en travel hverdag eller å prestere bedre på trening.

Ved individuelle samtaler jobber vi med ernæringsrelaterte utfordringer og kommer sammen frem til løsninger som passer deg og som du føler at du kan mestre. 

I tillegg til en bachelor i ernæring er jeg også utdannet personlig trener som gir en helhetlig kompetanse til god nytte for deg som ønsker å ta kontroll over egen livsstil.

Permisjon