Navn

John-Steffen Birkeland

Alder

34 år

Jobb

Key Account Manager

Senter

HQ Hole og HQ Hønefoss

Hvorfor valgte du HQ?

Jeg har valgt å trene på HQ fordi jeg kun må gå 3 minutter til nærmeste senter på Vik Torg. Jeg setter også pris på kvaliteten på utstyret. Det holder et høyere nivå enn hva jeg har opplevd på de andre sentrene jeg har trent på i distriktet tidligere.

Hva er din favorittøvelse?

Jeg vil slå et slag for ellipsemaskinen! Den gir meg super treningseffekt, samtidig er den skånsom. Jeg har slitt en del med legger og ankler, men trening på ellipsen går alltid bra.

Hvorfor har du valgt å bruke fritiden din på trening?

Jeg prioriterer trening fordi jeg har en stillesittende jobb som krever fysisk aktivitet for at jeg skal forvente å ha god helse. Det er også fin egentid som gjør godt for humøret mitt.

Har du satt deg noen mål med treningen?

Generelt sett har jeg ingen konkrete mål annet enn å passe på helsa, men akkurat nå er jeg faktisk midt i en challenge. Den heter "16 weeks of Hell", og akkurat nå er jeg midt i helvetet! Jeg har blitt litt tyngre og i dårligere form enn ønsket og på 8 uker er det allerede stor forskjell i positiv forstand. Selv om jeg trener mye akkurat nå har jeg også mer overskudd til hverdagen.

Noen tips til de som sliter med motivasjonen?

Det er mange ganger jeg sitter i sofaen hvor ikke et eneste fiber i kroppen har lyst til å trene. Jeg gir meg derfor en utvei. Jeg må trene, men jeg får lov å stoppe etter 10 minutter om jeg ikke har energien til å fortsette. Jeg har faktisk aldri benyttet meg av den muligheten når jeg først er i gang. Jeg har heller aldri angret på at jeg tok en treningsøkt.