Midlertidige smittevernsregler

Oppdatert 07.01.21

REGLER:

  1. Du skal sjekke inn og ut når du trener på senteret. Får du ikke sjekket inn så kan du ikke trene og du må ta kontakt med kundeservice for hjelp. Innsjekk gjøres ved å lese av digitalt (qr-kode) eller fysisk medlemskort på inngangsleser.

  2. Du skal kun trene om du er symptomfri. Ta kontakt med lege for medisinske råd dersom du tilhører risikogruppe. Får du symptomer på sykdom underveis i økten skal du forlate lokalet og gi beskjed til senteret.

  3. Hold 2 meter avstand til andre i lokalet som ikke er nærkontakter. Forskjellen på 1 og 2 meter utgjør forskjellen på om du må i karantene eller ikke. Unntak på kondisjonsapparater hvor det er skillevegger mellom apparatene.

  4. Du skal desinfisere hender når du ankommer og drar fra senteret.

  5. Du skal vaske alle punkter du berører på apparater og utstyr. Dette gjelder også manualer, vektstenger, vektskiver, matter, baller etc. Du finner sprayflasker og mikrofiberklut på senteret. Hent dette umiddelbart når du ankommer senteret og ha alltid med deg rundt. Vask også flasken når den legges på plass. Det er ikke tillatt å dele flaske.

  6. Samtrening er ikke tillatt. Tren selvstendig og unngå unødvendig sosialisering.

OPPFORDRINGER:

  1. Kom ferdig skiftet og dusj hjemme.

  2. Tren når det er mindre trafikk på senteret om du kan. Spesielt man-ons kl 15-21 er perioder med høyere trafikk. Se https://www.hqhelse.no/trafikk for live trafikkbelastning på sentrene og trafikkvarsel.